Free cookie consent management tool by TermsFeed

HGH Somagel - pre intenzívne omladenie a zachovanie hormonálnej rovnováhy

69.90 €
58.25 € bez DPH
Zostať navždy mlado vyzerajúci? Fit a zdravý?
To je túžbou človeka od nepamäti. Povestný elixír večnej mladosti, ľudia hľadali po celé stáročia. Dnes sa táto túžba ľudí stáva stále intenzívnejšou. Výsledkom hľadania fontány mladosti je SOMAGEL. Unikátny produkt, ktorý konečne exkluzívne prinášame z USA aj pre zákazníkov v Európe.

Ak máte pocit, že na trhu je už mnoho produktov, ktoré tvrdia, že to dokážu, máte pravdu. Ale dôležité sú reálne a dokázateľné účinky, overené nezávislým výskumom. Somagel je produkt široko známy a vyhľadávaný celebritami i obyčajnými ľuďmi hlavne na americkom trhu. Práve tento produkt sa nám podarilo priniesť a urobiť ho dostupným pre všetkých záujemcov v Čechách a na Slovensku.

Áno, fontána večnej mladosti existuje a stačí po nej len siahnuť. Mladosť sa vďaka Somagelu dá jednoduchšie udržať alebo prinavrátiť. Kto by netúžil o 10 rokov omladnúť? Vrátiť alebo zastaviť čas? Stačí tak málo - pravidelne používať transdermálny gel.

Somagel a naplno využiť jeho omladzujúce účinky, ktoré sa prejavia nielen na vašej pokožke a omladenej vizáži, ale jeho zloženie priaznivo omladí aj celý náš vnútorný systém.
Somagel je výkonná a inovatívna transdermálna zmes rôznych exkluzívnych a patentovaných homeopatických zložiek a nutraceutík.
Je skutočne účinný? Väčšina žien a mužov zažije veľké, priaznivé zmeny už za dva týždne.

Čo je HGH?
Predovšetkým musíme vedieť, že jednou z hlavných zloziek je HGH -ľudský rastový hormón.
Ľudský rastový hormón (HGH) je jednoreťazcový peptidový hormón produkovaný hypofýzou,hlavnou žľazou v ľudskom tele. Toto je hormón, ktorý vám pomáha rásť počas detstva, preto slovo„rast“.
Okolo 20. roku života je HGH na vrchole a potom jeho produkcia prirodzene klesá už okolo 25.roku života. Vtedy začína náš proces starnutia, pretože tento hormón pomaly ubúda po zvyšok nášho života a naše telo nenávratne starne.

Somagel je účinný spôsob ako tento proces oddialiť.
Hormóny v ľudskom tele pomáhajú hypofýze produkovať jednovláknové peptidové hormóny astimulujú prirodzený rastový hormón v tele. Štúdie ukázali, že s jeho ubúda ním pribúdajú choroby a prichádza starnutie, pocit spomalenosti, krehké kosti, znížené libido, zvýšený telesný tuk, znížená svalová hmota.

Ako zastaviť starnutie a vrátiť si mladosť?
Našťastie už aj pre vás je tu dostupný Somagelu, ktorý má obrovský vplyv na omladenie
organizmu. A to za cenu neporovnateľne nižšiu ako jeho jeho identická americká verzia. Aj keď hodnota večnej mladosti a zdravia je mnohonásobne vyššia.

Mimochodom Bill Gates, Silvester Stallone a ďalšie celebrity používajú HGH už roky. Za
posledných 17 rokov bol HGH gél použitý vo viac ako 1 000 nemocniciach v USA.
Somagel je váš jedinečný kľúč k zachovaniu stálej mladosti a v boji proti starnutiu. Somagel je bezpečný, účinný a obsahuje homeopatickú žľazovú a bylinnú zmes dodávanú prostredníctvom inovatívneho transdermálneho aplikačného systému. Jednoducho sa aplikuje a vstrebáva bezpečne cez pokožku. So základom bio-identického somatropínu sa môžete rozlúčiť s bolestivými injekciami a neúčinnými perorálnymi doplnkami.

Keďže Somaderm sa aplikuje lokálne, v priebehu 5-10 minút sa gél rýchlo vstrebáva do krvného obehu. Ukázalo sa, že perorálne užívanie ľudského rastového hormónu je neúčinné, pretože je ľahko zničený enzýmami v našich slinách a črevách, čím sa tieto produkty stávajú neúčinnými.

Vďaka tomu je Somaderm lepší ako akýkoľvek iný doplnok rastového hormónu na trhu

Vyrovná a doplní hladinu hormónov?
Somagel je neinvazívny a je navrhnutý tak, aby oživil prirodzenú schopnosť vášho tela produkovať ľudský rastový hormón (HGH), čo má za následok neuveriteľné výsledky pri liečbe nedostatku a vyrovnaní hladiny hormónov v ženskom v tele.
Nezávislé štúdie tretích strán ukázali, že kľúčové zložky gélu zvyšujú prirodzený rastový hormón u zdravých dobrovoľníkov až o 800 %. Pre ženy aj pre mužov
Somagel obsahuje aj prírodné rastlinné látky v jedinečnej zmesi, ktorá môže podporiť.
{{g.group_name}}
Stíhame doručiť do Vianoc
Odosielame do: 1 - 2 dní
Odhadovaný čas výroby a doručenia: 6 - 8 dní Odhadovaný čas výroby a doručenia: 4 - 6 dní Odhadovaný čas výroby a doručenia: 6 - 8 dní
Doprava zdarma nad 100€

Ďalšie produkty

Návliečka ONYX 100% hodváb
69.90 €
Návliečka SAPPHIRE 100% hodváb
69.90 €
Návliečka SATÉNA VIOLA
34.90 €
Návliečka RUBY 100% hodváb
69.90 €

INSTAGRAM @vesnastore.cz